KOLLAGEENIPEPTIDIT SELLULIITTIA VASTAAN

 

KOLLAGEENIPEPTIDIT SELLULIITTIA VASTAAN 

Korkealuokkaiset kollageenipeptidit selluliittia vastaan
Markkinoilla on olemassa useita erilaisia kollageenipeptidituotteita, mutta vain muutamat niistä voivat auttaa selluliitin vähentämisessä. Varmista, että tuotteesi on suunniteltu ihonhoitoon ja että sen molekyylipaino on 5.000 ja 10.000 välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että peptidiketjut ovat erittäin lyhyitä, jolloin ne pysyvät koskemattomina peptidiketjumuodossa kulkiessaan ruoansulatuskanavan läpi. Näin ne pääsevät vaikuttamaan juuri oikeassa paikassa ihon verinahassa. Näillä kollageenipohjaisilla selluliittiravintolisillä voit potentiaalisesti edesauttaa verinahan tiheyttä ja tätä kautta vähentää selluliittia.

Luonnollinen C-vitamiini
Tällä emme tarkoita sitä halpaa synteettistä askorbiinihappoa, jota löytyy lähimarketin hyllyltä. Valitse sen sijaan C-vitamiinin luonnollinen versio, mikä on joko marjajauhe tai marjauutejauhe. Parhaat ja samalla luonnonmukaiset C-vitamiinilisät ovat acerola-, camu camu- tai amla-marjajauheet, jotka on valmistettu pakastekuivaamalla. Tämä valmistusprosessi tapahtuu todella alhaisissa lämpötiloissa, mikä säilyttää kaikki marjojen sisältämät aktiiviyhdisteet, toisin kuin esimerkiksi yleisesti käytetyt ilma- tai spray-kuivausmenetelmät.

MSM
Tämä orgaaninen ja bioaktiivinen rikkivalmiste voi merkittävästi edesauttaa ihosi terveyttä, vahvistaa hiuksia ja kynsiä, sekä vähentää selluliittia. MSM voi myös puhdistaa kehoa, vähentää lihaskipuja ja auttaa tulehduksien hoidon tukena. Markkinoiden paras MSM raaka-aine on tuotettu nelinkertaisen tislausprosessin tuotteena USA:ssa.

 

TUOTTEET JOTKA ON SUUNNITELTU VÄHENTÄMÄÄN SELLULIITTIA