PARAS KOLLAGEENI

PARAS KOLLAGEENI

Kehon oma tuottama kollageeni muodostaa ison osan ihmisen proteiineista ja se onkin yksi tärkeimmistä sidekudoksen ainesosista, mistä syystä kollageeni on välttämätön osa kehoa. Kehon oma tuottama kollageeni on myös tärkeä rakennusaine iholle, sillä ihon kuivapainosta noin 80% muodostuu kollageenista. Esimerkiksi ikääntyneillä henkilöillä ihon verinahan pienentynyt kollageenimäärä johtaa ihon vanhenemiseen.

Niin kutsuttu natiivi kollageeni koostuu kolmesta pitkästä peptidiketjusta, joissa on yhteensä yli 1000 aminohappoa. Nämä kolme peptidiketjua ovat kietoutuneet toisiinsa muodostaen kierteisen rakenteen. Kun nämä rakenteet sitoutuvat toisiin samanlaisiin rakenteisiin, tulee niistä kollageenisäikeitä, joista muodostuu stabiili ja kolmiuloitteinen veteen liukenematon verkosto.

Sen sijaan ravintolisinä nautittavat kollageenipeptidit ovat luontaisia proteiineja, jotka ovat esimerkiksi nauta-, sika-, kana- tai kalaperäisiä. Nämä kollageenipeptidit ovat aminohappoketjuja, jossa aminohapot ovat yhdistyneet toisiinsa peptidisidoksella. Nämä peptidit ovat joko kahden tai useamman aminohapon ketjuissa, ja mitä lyhyempi ketju, sitä alhaisempi molekyylipaino. Tietyt täsmähydrolysoidut kollageenipeptidit on suunniteltu ihon, hiusten, nivelten ja luiden hyvinvoinnin tueksi.

Lisäravinteiksi tarkoitettu paras kollageeni valmistetaan aina vesiuuttamisen ja entsymaattisen täsmähydrolysoinnin kautta nautaperäisestä natiivikollageenista. Tarkan valmistuksen kautta saadut kollageenipeptidit ovat aina hydrolysoituja eli esipilkottuja, ja riippuen peptidien molekyylipainosta ja hydrolysointitavasta, ovat nämä kollageenipeptidit suunniteltu kehon eri osille. Esimerkiksi tietyt täsmähydrolysoidut kollageenipeptidit ovat suunniteltu luustolle, kun taas toiset lyhytketjuiset kollageenpeptidit on suunniteltu joko iholle tai nivelille.

”KOLLAGEENIPEPTIDIT,

Täsmähydrolysoidut kollageenipeptidit on suunniteltu siis joko iholle, nivelille tai luustolle, ja siksi ne sopivat erinomaisesti koko keholle. Täsmähydrolysoidut kollageenipeptidit voivat parhaassa tapauksessa olla todella nopeasti imeytyviä juomajauheita, toisin kuin niin kutsutut bulkkijauheet.

Kollageenijauheita on tarjolla markkinoilla useita erilaisia, mutta niin kutsutuissa täsmähydrolysoiduissa kollageenipeptidijauheissa ja halvoissa bulkkijauheissa on isoja eroja. Suurin osa myynnissä olevista kollageenijauheista on näitä bulkkilaatuisia, osittain hydrolysoituja kollageenipeptidijauheita, jotka sopivat ainoastaan perusproteiiniksi tavallisen ruoan rinnalle. Nämä bulkkijauheet eivät toimi kuten täsmähydrolysaatit, koska ne pilkkoutuvat korkean molekyylipainonsa vuoksi jo mahalaukussa vapaiksi aminohapoiksi ja toimivat pelkästään proteiinilisinä.

Meillä Skin Collagen®:lla täsmähydrolysoidut kollageenipeptidijauheemme on valmistettu nautaperäisestä natiivikollageenista patentoidulla valmistusmenetelmällä, missä on useita tuotantovaiheita kuten kuumavesiuutto, entsymaattinen hydrolysointi, suodatus, suolan poisto, tiivistys, sterilointi ja kuivaus. Jokainen tarjoamamme tuote on läpikäynyt omanlaisen tarkkaan tehdyn hydrolysoinnin, millä on saatu kehon eri osille suunnitellut kollageenipeptidiraaka-aineet. Ainoa poikkeus on Body Collagen -tuotteemme, missä hydrolysointiaste on alhaisempi ja molekyylipaino korkeampi.

Kaikki täsmähydrolysoidut kollageenipeptidijauheemme ovat markkinoiden ehdotonta huippua, niin imeytyvyyden, maun ja sekoittumisen osalta. Hydrolysointi on tehty tarkkaan määrätystä paikasta juuri tietyllä tavalla, jolloin molekyylipaino on 5.000 g/mol ja 10.000 g/mol välillä, mikä erottaa nämä tuotteet niin kutsutuista bulkkikollageenijauheista. Tuotteistamme ainoastaan Body Collagen -jauheella on korkeampi molekyylipaino, mistä syystä se sopiikin aktiiviselle liikkujalla yleiseksi proteiinilisäksi ja liikunnallisen elämäntavan tueksi.

Tarkkaan valmistetut täsmähydrolysoidut tuotteemme, joita ovat Skin Collagen, Joint Collagen ja Bone Collagen, on suunniteltu juuri tietyille kehon osille, kuten iholle, nivelille, nivelsiteille, jänteille ja luille. Halusit sitten mille tahansa näistä suunnitellun kollageenituotteen, niin meiltä löytyy siis täsmätuote juuri sinulle. Kaikki tuotteemme ovat luontaisia ja rasvattomia, sekä vapaita hiilihydraateista, gluteenista ja allergeeneista.


Kauneus / SKIN COLLAGEN
- Iholle ja kynsille suunniteltu täsmähydrolysoitu nautakollageenivalmiste

Liikkuvuus / JOINT COLLAGEN
- Nivelrustoille suunniteltu täsmähydrolysaatti

Luusto / BONE COLLAGEN
- Luustolle suunniteltu täsmähydrolysaatti

Nivelsiteet ja jänteet / LIGAMENT COLLAGEN
- Tuote ei ole vielä markkinoilla

Liikunta / BODY COLLAGEN
- Helppokäyttöinen ja maustamaton kollageeniproteiinijauhe
- Laadukas kollageeniproteiinilisä, joka sopii lähes kaikille

Kauneus / MARINE COLLAGEN
- Vaihtoehtoinen kalaperäinen tuote ihon hyvinvoinnin tueksi
- Sopii henkilöille, jotka eivät halua käyttää nautaperäisiä kollageenituotteita