MARKKINOIDEN JOHTAVA TÄSMÄHYDROLYSOITUJEN KOLLAGEENIVALMISTEIDEN JAKELIJA

MARKKINOIDEN JOHTAVA TÄSMÄHYDROLYSOITUJEN KOLLAGEENIVALMISTEIDEN JAKELIJA


Skin Collagen on yksityisessä omistuksessa oleva tutkimusvetoinen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisiin sekä laadukkaisiin ihonhoidon ja yleisen hyvinvoinnin tueksi suunniteltuihin lisäravinteisiin. Olemme tällä hetkellä markkinoiden johtava täsmähydrolysoitujen kollageenivalmisteiden jakelija, sillä tarjoamamme tuotteet poikkeavat suuresti muista alan tuotteista. Jakelemme nimittäin useita maailman johtavia kollageeniraaka-aineita ja superfoodeja. Yrityksemme perustettiin jo vuonna 2007, jonka jälkeen on tapahtunut paljon muutoksia toiminnassamme, mutta ydinarvomme on aina pysynyt samana – haluamme yhdistää uusimmat tutkimukset korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Missiomme on hyvin yksinkertainen. Tavoitteemme on tarjota vain parhaita mahdollisia luonnonmukaisia kollageenivalmisteita ja laadukkaimpia superfoodeja, ilman minkäänlaisia kompromisseja. Pyrimme myös tuomaan markkinoille iholle, nivelille, luustolle ja koko keholle suunniteltuja tuotteita, ja osa jo lanseeraamistamme tuotteista on useiden kosmetologien ja liikunta-alan ammattilaisten suosittelemia. Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealuokkaisia ainesosia, täsmälleen samoilla annoksilla kuin maailmalla tehdyissä prekliinisissä ja kliinisissä tutkimuksissa, ja kaiken lisäksi tarjoamme tuotteemme vielä täysin ilman lisäaineita.

Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia johtavilta valmistajilta eri puolilta maailmaa. Perustamme kaikki tuotteemme viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin.

Tuotteemme eivät vain sisällä parhaita ainesosia, vaan myös tuotepakkauksemme vastaa korkealaatuista sisältöä. Käytämme nimittäin erikoislasista valmistettuja purkkeja useimmissa kollageenituotteissamme, mitkä tarjoavat tuotteille ihanteellisen suojan näkyvää valoa vastaan, ja jotka ylläpitävät tuotteidemme säilyvyyttä ja tehoa. Kaikki tuotteemme ovat kaiken lisäksi valmistettu GMP-sertifioidussa tuotantolaitoksessa Länsi-Euroopassa, millä on varmistettu korkein mahdollinen laatu jokaisessa tuotetussa erässä.

Toivomme, että verkkosivustomme on sinulle hyödyllinen ja että nautit tarjoamastamme laajasta sisällöstä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulle jää jotain kysyttävää. Ystävällinen asiakastukemme palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa.SKIN COLLAGEN
PL 23
02321 ESPOO
INFO(AT)SKINCOLLAGEN.COM