MARKKINOIDEN JOHTAVA TÄSMÄHYDROLYSOITUJEN KOLLAGEENIVALMISTEIDEN JAKELIJA

MARKKINOIDEN JOHTAVA TÄSMÄHYDROLYSOITUJEN KOLLAGEENIVALMISTEIDEN JAKELIJA


Skin Collagen on yksityisessä omistuksessa oleva tutkimusvetoinen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisiin sekä tehokkaisiin ihonhoitoon ja yleiseen terveyteen liittyviin lisäravinteisiin. Olemme tällä hetkellä markkinoiden johtava täsmähydrolysoitujen kollageenivalmisteiden jakelija, sillä tarjoamamme tuotteet poikkeavat suuresti muista alan tuotteista. Jakelemme nimittäin useita maailman johtavia kollageeniraaka-aineita ja superfoodeja. Yrityksemme perustettiin jo vuonna 2007, jonka jälkeen on tapahtunut paljon muutoksia toiminnassamme, mutta ydinarvomme on aina pysynyt samana – haluamme yhdistää uusimmat tutkimukset korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Missiomme on hyvin yksinkertainen. Tavoitteemme on tarjota vain parhaita mahdollisia luonnonmukaisia kollageenivalmisteita ja laadukkaimpia superfoodeja, ilman minkäänlaisia kompromisseja. Pyrimme myös tuomaan markkinoille ihon ja kehon hyvinvointiin suunniteltuja tuotteita, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan ja näyttämään paremmalta. Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealuokkaisia ainesosia, täsmälleen samoilla annoksilla kuin prekliinisissä ja kliinisissä tutkimuksissa, ja kaiken lisäksi tarjoamme tuotteemme vielä täysin ilman lisäaineita.

Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia johtavilta valmistajilta eri puolilta maailmaa. Perustamme kaikki tuotteemme viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin.

Tuotteemme eivät vain sisällä parhaita ainesosia, vaan myös tuotepakkauksemme vastaa korkealaatuista sisältöä. Käytämme nimittäin erikoislasista valmistettuja purkkeja useimmissa kollageenituotteissamme, mitkä tarjoavat tuotteille ihanteellisen suojan näkyvää valoa vastaan, ja jotka pidentävät tuotteidemme kestävyyttä ja tehoa. Kaikki tuotteemme ovat kaiken lisäksi valmistettu GMP-sertifioidussa tuotantolaitoksessa Länsi-Euroopassa, varmistaaksemme korkeimman laadun jokaisessa tuottamassamme erässä.

Toivomme, että verkkosivustomme on sinulle hyödyllinen ja että nautit tarjoamastamme laajasta sisällöstä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulle jää jotain kysyttävää. Ystävällinen asiakastukemme palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa.SKIN COLLAGEN
PL 23
02321 ESPOO
INFO(AT)SKINCOLLAGEN.COM