PUHTAAT LUOMUKAHVIPAVUT

 

PUHTAAT LUOMUKAHVIPAVUT 

Kahvi ei ole vain piristävä juoma, sillä siitä voi olla myös hyötyä myös koko keholle ja iholle – varsinkin kohtuudella nautittuna ja luomukahvipavuista tehtynä. Yhdestä kolmeen isoa kuppia päivässä antaa tarpeeksi paljon kofeiinia saadaksesi kahvin terveyshyödyt itsellesi. Huomaathan, että kofeiinin liikakulutus saattaa aiheuttaa keholle päinvastaisia vaikutuksia, joten nauti kahvisi kohtuudella.

Puhtaat luomukahvipavut ovat hyvän kahvin perusta. Kahvi tekee hyvää maksalle, koska kofeiini on myrkkyjä poistava aine, joka saattaa myös auttaa puhdistamaan paksusuolta. Sekä maksan että paksusuolen terveys on tärkeää ihollesi. Kofeiini voi myös auttaa korjaamaan auringon haitallisten UV-säteiden aiheuttamia ihovaurioita. Kahvi sisältää lisäksi flavonoideja, jotka vapautuvat kahvia keitettäessä. Nämä antioksidantit voivat vähentää ihon tulehduksia ja ihon punaisuutta. Flavonoidit saattavat myös pienentää 2-tyypin diabeteksen riskiä ja auttaa suojaamaan vapailta radikaaleilta. Nämä vapaat radikaalit ovat vastuussa ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta. Kahvi voi myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vähentää lihassärkyä.

Olemme keränneet tähän muutamia kahvireseptejä, jotka voivat auttaa sinua ihonhoidossa. Näitä herkullisia kahvijuomia voit tehdä nopeasti ja helposti, ja ne ovat kaiken lisäksi täynnä ihoa tukevia ainesosia.