PUHTAAT LUOMUKAHVIPAVUT

 

PUHTAAT LUOMUKAHVIPAVUT 

Kahvi ei ole vain piristävä juoma, sillä siitä voi olla myös hyötyä myös koko keholle ja iholle – varsinkin kohtuudella nautittuna ja luomukahvipavuista tehtynä. Yhdestä kolmeen isoa kuppia päivässä antaa tarpeeksi paljon kofeiinia saadaksesi kahvin terveyshyödyt itsellesi. Huomaathan, että kofeiinin liikakulutus saattaa aiheuttaa keholle päinvastaisia vaikutuksia, joten nauti kahvisi kohtuudella.

Puhtaat luomukahvipavut ovat hyvän kahvin perusta. Kahvi tekee hyvää maksalle, koska kofeiini on myrkkyjä poistava aine. Sekä maksan että paksusuolen hyvinvoinnilla on tärkeä merkitys ihollesi. Kahvi sisältää lisäksi flavonoideja, jotka vapautuvat kahvia keitettäessä. Nämä antioksidantit ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille. Flavonoidien on todettu suojaavan vapailta radikaaleilta. Nämä vapaat radikaalit ovat vastuussa ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta. Kahvin on myös todettu kiihdyttävän aineenvaihduntaa.

Olemme keränneet tähän muutamia kahvireseptejä, jotka voivat auttaa sinua ihonhoidossa. Näitä herkullisia kahvijuomia voit tehdä nopeasti ja helposti, ja ne ovat kaiken lisäksi täynnä ihoa tukevia ainesosia.